Čestlický A tým mužů se po loňském postupu vrátil do 3. třídy.
Jak vše viděl trenér David Janecek se dočtete v jeho hodnocení ?
Konečné 5. místo v sezoně 21/22 znamenal pro náš A tým veliký úspěch. Návratem do třetí třídy v předchozí sezoně jsme si dali za minimální cíl udržet se v lize, ale díky naprosto skvělé podzimní části, kde jsme se drželi v blízkosti týmům na čele tabulky a dokonce párkrát se i vyhoupli na třetí příčku, jsme vybojovali dost bodů na to abychom ustáli trochu slabší jarní část soutěže, a tak uhájili takto skvělý finiš.
Na jaře se střídavě 8-10 hráčů ze základu rozhodlo, že se zraní, a tak jsme lepili sestavu každý týden. Kdyby byli kluci takhle sehraný i na hřišti tak bychom tu ligu určitě i vyhráli. ?
I když proher bylo trochu víc a remíz o dost víc, tak až na jednu výjimku jsme soupeřům dávali pořádně zabrat. To i díky naprosto skvělým klukům z mládeže, kteří nám přišli na pomoc v době největší nouze a dokonce si i zapsali pár gólů a asistenci….což se nepovedlo ani pár hráčům z Áčka za celou sezonu (včetně trenérovi ? ).
I na individuální úrovni jsme slavili úspěch. Náš vele-střelec Martin Doksanský skončil v tabulce střelců na krásném druhém místě s 25ti zásahy. V příští sezoně mu budeme muset trochu víc pomoci a těch střelců v té tabulce mít trochu více. Máme měsíc do začátku sezony, a tak doufáme, že se nám všichni kluci vrátí pěkně zotavení, a že do nové sezony vstoupíme podobným stylem jako do té minulé.
Trenér David